Viikonloppu meni. Mitähän mä tein edes. Niin.. olihan nuo miehen synttärit. Värkkäsin koko hitsin päivän ruokaa,kakkuja, piirakoita... sitä ja tätä.. . Vanhempani sekä veljeni perhe tuli syömään asti. Johan alkoi väsyttämään päivällä jo kun aamusta asti värkkäsin kaikkea. illalla otin sitten pullon aitoa siideriä. On muuten parempaa kuin esanssi siiderit. ( vanhuus ja vaativa maku..) tilattiin kiinalaista ja kaks leffaa. Ennen näitä tappelin lasteni kanssa asioista ja yöksi menosta. Poikani oli luvannut mennä kirkkoon sunnuntaina auttamaan kun kerta oli perhekirkko. No sinnehän me väännyttiin sitten aamusta. Poikakin sai mennä yöksi vain jos pitää lupauksen kirkkoon menosta. Vääntöä piti tehdä ihan suunnattomasti. En antanut periksi hitsi.. Olinhan vaikka mitä " paska äiti" " kusipää"...  *hohhoijaa*

niin mitä mieheni teki tällävälin ku tappelin lasten kanssa. Istui sohvalla ja huokaili....

no. sama jatkuin sunnuntaina. pistin muksut jo pihalle ku pää meinasi levetä. Mieskin häipyi reeneihin.  Yritin sitten lukea tenttiin. eikai siitä mitää tullu ku piti kuunnella sitä hiljaisuutta. Sitten pitikin mennä jo tanssitunnille. Olin ilmoittanut meidät paritanssikurssille. voi sitä ukko kullan ilmettä tunnilla. Mitään muuta osaa ku futista. Vähän aikaa se siellä raapi nokanvartta ja nauro.. mutta *bling* yhtäkkiä se osaski tanssia ja löysi kauan kadotetun rytmitajun.

Tänään pääsin kouluun levähtämään ja huomenna olisi taas terapia istunto. Himputti kun hävitin sen tehtävälapun. Sitä ku yritin tehdä niin sain kyllä tunteet itselleni pintaan. Mutta kirjoitan huomenna terpapian jälkitunnelmista. jokohan alan itkemään, viimeksi oli jo lähellä.  nyt jo vihastuttaa ja alkaa ärsyttämään sellanen vollotus. Mutta minähän menen sinne.

Huomiseen.